Kiezen voor een baan is niet alleen een beetje googlen en kijken wat er in de wereld te koop is. Het heeft veel meer te maken met wie jij bent en wat jij belangrijk vindt. Daarom hebben we een workshop ontwikkeld waarin we, in vijf eenvoudige stappen, je helpen naar een beter inzicht in jouw keuzeproces.

Stap 1. Wat is kiezen eigenlijk? Kiezen is een proces. Vergelijk het maar met een reis. Het keuzemoment is de aankomst.

Stap 2. Wie ben je eigenlijk? Dit is een ingewikkelde vraag en in de workshop stippen we hem daarom maar kort aan. Maar wel een hele belangrijke vraag. Het bepaald namelijk je vertrekpunt. En dat is wel handig als je op reis gaat en wilt navigeren!

Stap 3. Wat je kunt. We staan stil bij wat je kunt, maar ook bij wat je niet kunt, zeg maar je anti-talent. Want deze moet je lekker laten liggen en je richten op je sterke punten. Misschien heb je hier helemaal geen goed zicht op. Geeft niets! We helpen je met een hele simpele oefening om hier de komende tijd achter te komen!

Stap 4. Wat je wilt. Ja, als ik dat toch eens zou weten……..! Deze vraag is ook veel te groot om zomaar te kunnen beantwoorden. Daarom breken we hem op in kleine stukjes, waardoor er opeens een beeld ontstaat van wat je eigenlijk wilt.

Stap 5. De leukste! Als je stap 1 t/m 4 hebt doorlopen gaan we aan de slag met welke banen er dan bij je zouden kunnen passen. Deelnemers zijn enthousiast: “Wat een leuke, inspirerende workshop met veel interactie. Ik ben met veel inzichten weer naar huis gegaan!”

Een keertje meedoen? Dat kan! De komende periode geven we de workshop op verschillende plekken. Neem dus gerust contact op om te kijken of we binnenkort ook bij jou in de buurt zijn! chris@boardroomrebels.nl of 06 215 40 491.